Το προσωπικό είναι που κάνει τη διαφορά σε αυτό το ξενοδοχείο - ειδικά οι υπάλληλοι της υποδοχής και οι υπάλληλοι της καθαριότητας. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον άντρα που μάλλον ήταν υπεύθυνος για το εστιατόριο την ώρα του πρωινού. Την εβδομάδα που ήμασταν εκεί φορούσε μια παράξενη στολή με καφέ σακάκι τουίντ και ένα φιόγκο. Δεν ξέρω αν είναι τίποτα παραδοσιακή στολή, αλλά ήταν πολύ χάλια, πολύ υπερβολικό και παράξενο πρωινιάτικα. Είχε και μια υπεροπτική στάση. Το δωμάτιο μας ήταν τέλειο. Κανονικό μέγεθος για δωμάτιο ξενοδοχείου. Φαίνεται ότι το ανακαίνισαν πρόσφατα και το έκαναν πιο κομψό (εκτός από το παλιό έπιπλο για το μακιγιάζ στο μπάνιο).
Το ξενοδοχείο είχε γενικά ανακαινιστεί πρόσφατα και το έχουν κάνει πολύ ωραίο. Αλλά η πισίνα και η σάουνα είναι ακόμα στην εποχή του '80. Σε μεταφέρει στο χρόνο - αλλά τη δουλειά του την κάνει και σε χαλαρώνει.
Το ξενοδοχείο είναι ακριβώς μπροστά από μια στάση του μετρό και κοντά στον Ντομ (10-15 λεπτά με τα πόδια) και οι υπάλληλοι της υποδοχής ήταν φανταστικοί, μας έδιναν οδηγίες όποτε τους ρωτούσαμε.
Σίγουρα να πάρετε πρωινό - είναι φοβερό και θα σας κρατήσει μέχρι το βράδυ. Παραγγείλαμε φρέσκες ομελέτες που δεν είχε στο μπουφέ και ήταν εξαιρετικές. Μπράβο στο μάγειρα!
- Renaissance Cologne
- Cologne Renaissance