Μόλις φτάσαμε μας υποδέχτηκαν θερμά στη ρεσεψιόν και μας ρώτησαν αν θα θέλαμε ένα πιο ήσυχο δωμάτιο με θέα την αυλή αφού θα μέναμε για τέσσερεις μέρες. Τα δωμάτιά μας ήταν ευρύχωρα, άψογα, άνετα και εξοπλισμένα καλά (αν και θα ήταν ωραίο αν είχαν τη δυνατότητα να φτιάξεις τσάι/καφέ). Το πρωινό ήταν πλούσιο, είχε δημητριακά, φρούτα, γλυκά, κρέατα, τυριά, μπέικον (ηπειρωτικό), λουκάνικα, αυγά, ντομάτες και πατάτες και μια επιλογή από διάφορα τσάγια ή καφέδες και χυμούς.
Βρίσκεται κοντά στο σταθμό κι έτσι είναι πολύ εύκολο να μετακινείστε στην πόλη με το μετρό ή το τρένο S. Το Ράιχσταγκ (Reistag) και το Museum Island είναι 10-15 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο και εύκολα φτάνεις σε όλα τα βασικά μέρη.
Όλο το προσωπικό ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικό και ευδιάθετο και στη ρεσεψιόν μάς προσέφεραν δωρεάν καφέ ή τσάι όταν περιμέναμε για το τρένο που θα μας πήγαινε στο αεροδρόμιο.
Και οι τέσσερεις μας πιστεύουμε ότι είναι ξενοδοχείο πρώτης τάξης με προσωπικό που νοιάζεται για τους πελάτες, και είναι και σε πολύ καλό σημείο αν θέλετε να δείτε το Βερολίνο.
- Berlin Melia