Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Hotel Concorde Berlin: Κριτικές Ταξιδιωτών

5.0 από 5
Augsburger Strasse 41, 10789 Βερολίνο, Γερμανία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Hotel Concorde Berlin
4.5 5 αστέρων 661 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

661 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Πολύ καλό(14)
  • Υπέροχη τοποθεσία(8)
  • Ευρύχωρα και καθαρά(6)
  • Club Etoile(6)
  • Μπουφές πρωινού(5)
  • Δωμάτιο Deluxe(4)
  • Σουίτα Junior(3)
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(3)
  • Kaiser Wilhelm(3)
  • Θα έμενα οπωσδήποτε(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (47) | Ζευγάρια (225) | Επιχειρηματίες (127)
Ημερομηνία Βαθμός
Ένας ταξιδιώτης του Hotels.com
“Hotel Concorde Berlin”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Ιούνιος 2011

Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
Μάλμο, Σουηδία
Έμπειρος Συντελεστής
36 κριτικές 36 κριτικές
Κριτικές σε 27 πόλεις Κριτικές σε 27 πόλεις
27 χρήσιμες ψήφοι 27 χρήσιμες ψήφοι
“Πολύ ωραίο ξενοδοχείο, καλό πρωινό, αλλά ίσως όχι τόσο τέλειο όσο λένε οι κριτικές”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 2 Νοέμβριος 2010

Με βάση τις ενθουσιώδεις κριτικές γι' αυτό το ξενοδοχείο, οι προσδοκίες μας ήταν ίσως λίγο μεγάλες. Χωρίς παρεξήγηση, είναι όντως πολύ καλό ξενοδοχείο, απλώς έχει κάποια ελαττώματα.

Πρώτα τα καλά: - Είναι σε εξαιρετική τοποθεσία αν θέλετε να επισκεφτείτε μόνο το Δυτικό Βερολίνο. Αλλά τα πιο γνωστά αξιοθέατα του Βερολίνου είναι στα σύνορα μεταξύ Δυτικού και Ανατολικού Βερολίνου, ή ανατολικά, αλλά φτάνεις εύκολα εκεί χάρη στο εξαιρετικό μετρό του Βερολίνου U-bahn. Το εμπορικό κέντρο στο Kurfürstendamm είναι δυο βήματα από εκεί - και ο υπέροχος ζωολογικός κήπος του Βερολίνου είναι λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια.

Το πρωινό στο ξενοδοχείο είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Το δωμάτιο στο οποίο σερβίρουν το πρωινό μοιάζει λες και έχει σχεδιαστεί το 1962-63 (αλλά είναι καινούργιο, φυσικά), πολύ ωραίο πρωινό με μεγάλη ποικιλία. Σίγουρα συνιστώ να περιλαμβάνετε το πρωινό στην κράτησή σας!

Τα δωμάτια (και τα κανονικά) είναι ευρύχωρα και μοντέρνα. Το μπάνιο είναι πολύ ευρύχωρο και ωραία διαμορφωμένο και διακοσμημένο. Δύο ξεχωριστοί νιπτήρες, ανεξάρτητο μεγάλο ντους, ξεχωριστή τουαλέτα και μπανιέρα. Έχει πολύ χώρο στους διαδρόμους και μικρές εισόδους με 2-3 δωμάτια που σημαίνει ότι είναι πολύ ήσυχα. Τα κρεβάτια είναι λίγο σκληρά (γαλλικό στυλ) αλλά είναι άνετα.

Έχει ένα μικρό γυμναστήριο με δυο μικρές σάουνες στο ξενοδοχείο. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά κατάλληλο για ένα διάλειμμα.

Το πάρκινγκ στο ξενοδοχείο δίνει εξαιρετική πρόσβαση. 18 ευρώ τη μέρα είναι καλή τιμή, αλλά δεν είναι και φτηνά.

Έχει καλές τιμές τα σαββατοκύριακα, και μια καλή οικογενειακή προσφορά, που δίνει το δεύτερο δωμάτιο στη μισή τιμή του πρώτου. 182 ευρώ για το πρώτο, 91 για το δεύτερο (μαζί με το πρωινό). Για ένα ξενοδοχείο τέτοιας ποιότητας (και με τόσο καλό πρωινό που περιλαμβάνεται στην τιμή), ήταν καλή τιμή.

Και τώρα τα άσχημα: Όταν φτάσαμε δεν είχε επιπλέον κρεβάτι σε κανένα από τα δύο μας δωμάτια, αν και το είχαμε κανονίσει στην κράτηση. Το υπενθύμισα στο προσωπικό όταν κάναμε check-in. Όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο το βράδυ, ακόμα δεν το είχαν βάλει. Έπρεπε να το υπενθυμίσω άλλη μια φορά, και τότε το έφεραν.

Τη δεύτερη μέρα, στις 5 το απόγευμα, ακόμα καθάριζαν το δωμάτιο. Χρειαζόμασταν τουλάχιστον ένα δωμάτιο, κι έτσι αναγκαστικά συμφωνήσαμε να μην καθαρίσουν το δωμάτιο (που δεν πειράζει τόσο), αλλά δεν μας έχει ξανατύχει να μην είναι έτοιμο το προσωπικό τόσο αργά.

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Κορυφαίος Συντελεστής
55 κριτικές 55 κριτικές
Κριτικές σε 35 πόλεις Κριτικές σε 35 πόλεις
120 χρήσιμες ψήφοι 120 χρήσιμες ψήφοι
“Μοντέρνο, κομψό και πολύ καλή εξυπηρέτηση”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 25 Οκτώβριος 2010

Αυτή η κριτική είναι για το δωμάτιο executive, στους ορόφους Club Etoile (10ος και 11ος). Τι υπέροχο ξενοδοχείο, τέλεια τοποθεσία αν προτιμάτε να μείνετε στη δυτική πλευρά του Βερολίνου. Το Club Etoile αξίζει τα παραπάνω λεφτά, υπέροχο προσωπικό στον προθάλαμο και νόστιμο πρωινό, γεύμα (ζητήστε το μενού) και καναπεδάκια και τυράκια το βράδυ. Ωραίο κρασί (Cremant, 2 διαφορετικά κόκκινα και λευκά κρασιά) Καφές όλη τη μέρα και το προσωπικό, και πάλι, ήταν το καλύτερο που μου έχει τύχει.

Τα δωμάτια executive είναι 40 m2 και έχουν όλες τις ανέσεις, καθώς και δωρεάν wifi. Μείναμε εκεί για μια εβδομάδα και δε μας έτυχε κανένα πρόβλημα, από το παιδί στην είσοδο μέχρι τέρμα πάνω, όλοι έκαναν φανταστική δουλειά. Μας κακόμαθαν.

Το μόνο που μπορεί να βελτιωθεί είναι η αίθουσα γυμναστικής/σπα που είναι μικρή και θα ήταν ωραία αν είχε πισίνα.

Έχω ανεβάσει μερικές φωτογραφίες και βίντεο.

Σίγουρα θα ξαναπάμε.

Συντελεστής
15 κριτικές 15 κριτικές
Κριτικές σε 13 πόλεις Κριτικές σε 13 πόλεις
5 χρήσιμες ψήφοι 5 χρήσιμες ψήφοι
“Λειτουργικό, Μοντέρνο, Ξενοδοχείο Μπουτίκ”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 14 Οκτώβριος 2010
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Μείναμε 5 μέρες σε αυτό το κεντρικό, μοντέρνο ξενοδοχείο κοντά στο Kurfusrtendamm. Το ξενοδοχείο είναι πολύ καθαρό με μοντέρνα γραμμή και ευρύχωρα δωμάτια. Πληρώσαμε παραπάνω για το Club Etoile, που άξιζε γιατί διαθέτει πρωινό, απογευματινό τσάι και ποτά το βράδυ και διάφορα ορεκτικά. - μου άρεσε το ψωμί και το τυρί! Μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας στο βασικό εστιατόριο, αλλά τις δυο φορές που το έκανα είχε πολύ κόσμο κι έπρεπε να περιμένω 30 λεπτά για να μου φέρουν τα αυγά που παρήγγειλα. Αν και στην αίθουσα του Club Etoile έχει λιγότερη ποικιλία, η υπάλληλος που ήταν εκεί κανόνισε χωρίς κανένα πρόβλημα να μου φέρουν την παραγγελία μου για τα αυγά από κάτω. Πολύ καλό! Τα δωμάιτα έχουν καλό μέγεθος αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τσάι και καφέ εκεί. Έχουν όμως ένα καλό μίνι μπαρ. Σίγουρα θα έμενα ξανά σε αυτό το ξενοδοχείο.

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com.au. Προβολή αρχικής
Βανκούβερ, Καναδάς
Νέος Σχολιαστής
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
“Great location to explore Berlin”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 24 Μάϊος 2012
Μετάφραση Google

• Έμεινε στις Μάιος 2012, ταξίδεψε με φίλους
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
HCBBerlin, General Manager του Hotel Concorde Berlin, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
29 Μάϊος 2012
Dear yvrsky,

I am very glad that you had such a wonderful, enjoyable and
relaxing time with us.
Thanks for your positive comments about the breakfast buffet.

I hope to see you soon again here in Berlin!

Kindest regards,

Carsten Colmorgen
General Manager

ccolmorgen@concorde-hotels.com
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Οι ταξιδιώτες που είδαν Hotel Concorde Berlin, είδαν επίσης

Swissotel Berlin
4,5 5 αστέρων 1.057 Κριτικές
Βερολίνο, Γερμανία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d252106?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Melia Berlin
4,5 5 αστέρων 1.411 Κριτικές
Βερολίνο, Γερμανία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d589462?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Pullman Berlin Schweizerhof
4,5 5 αστέρων 913 Κριτικές
Βερολίνο, Γερμανία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d202450?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 662 ξενοδοχείων στην περιοχή Βερολίνο, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Hotel Concorde Berlin: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Hotel Concorde Berlin

Augsburger Strasse 41, 10789 Βερολίνο, Γερμανία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 109 € - 372 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Concorde Berlin, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Hotel Concorde Berlin
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών