Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Mo.Hotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.0 από 5
Hauptstrasse 26, 70563 Στουτγκάρδη, Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ, Γερμανία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Mo.Hotel
4.0 5 αστέρων 65 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

Έμπειρος Συντελεστής
23 κριτικές 23 κριτικές
Κριτικές σε 20 πόλεις Κριτικές σε 20 πόλεις
30 χρήσιμες ψήφοι 30 χρήσιμες ψήφοι
“Πάνω από 10 στάσεις ως το κέντρο”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 22 Οκτώβριος 2010

Μη με παρεξηγείτε. Αν έπαιρναν όλο το ξενοδοχείο και το έβαζαν πιο κοντά στο κέντρο και είχαν τις ίδιες τιμές, σίγουρα θα έμενα ξανά. Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι υπέροχο. Είναι ωραίο γιατί συνδέεται με ένα εμπορικό κέντρο. Όλα είναι στα πόδια σου! Να πάρω πρωινό 17 ευρώ στο ξενοδοχείο, ή να κάνω δυο βήματα ως τις καφετέριες του εμπορικού κέντρου... δε θέλει και πολύ σκέψη!

Οι υπάλληλοι στην υποδοχή ήταν φιλικοί και εξυπηρετικοί και μας προσέφεραν βοήθεια και οδηγίες για τα μέρη που θελαμε να πάμε. Είναι σχεδιασμένο με πολύ μοντέρνο και σικ τρόπο, καμία σχέση από το προηγούμενο ξενοδοχείο που ήμασταν και ήταν λες και το είχε φτιάξει ο Μπίλμπο Μπάγκινς.

Αυστηρές γραμμές με μαύρες, λευκές και κόκκινες αποχρώσεις παντού. Έχει ένα γραφείο της Μερσεντές απέναντι, οπότε φαντάζομαι ότι έχει πολλούς πελάτες που μένουν εδώ. Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο και πολύ μοντέρνο.

Επίπεδη τηλεόραση, αυτόματα πατζούρια, υπηρεσία για καφέ/τσάι (αυτό το θεωρώ μεγάλο ατού). Το δωμάτιό μας ήταν λίγο πιο κάτω από το σπα/γυμναστήριο, που είναι κρυμμένα πίσω από πόρτες, φαίνονται λες και είναι και αυτά δωμάτια. Το σπα ήταν μεγάλο και είχε μια ωραία αίθουσα που ήταν ό,τι πρέπει για να την πέφτεις και να χαλαρώνεις, με 5 περίπου ξαπλώστρες και μια σάουνα. Αν θέλετε να είστε στα προάστια, σε μια πιο ήσυχη περιοχή, και όχι στην κεντρική Στουτγάρδη, αυτό είναι το ιδανικό ξενοδοχείο.

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Αξία
    • 2 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
    • 3 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Πίτσφιλντ, Μασαχουσέτη
1 κριτική
“Φοβερό!!”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 5 Οκτώβριος 2010

Το ΜΟ έχει ακριβώς όσα θέλαμε για να περάσουμε καλά και εγώ και η κοπέλα μου. Είχαμε έρθει για το Constatter Volkfest.
Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Αν και είμαι κολλημένος με το ίντερνετ, δε με πείραξε το γεγονός ότι δεν είχαν υπηρεσία wi-fi. Το δωμάτιο ήταν καλοσχεδιασμένο και τα κρεβάτια ήταν πολύ άνετα.
Δε μου έλειψε το στρώμα μου (Tempurpedic) καθόλου!

Το στυλ του ΜΟ φαίνεται και στο δωμάτιο, όπως στη θήκη για την κάρτα και στα είδη προσωπικής υγιεινής - αυτό μου φάνηκε έξυπνο και πιασάρικο. Το πρωινό και η εξυπηρέτηση που είχαν εκεί ήταν τέλεια. Δεν πήγαμε στο γυμναστήριο, ούτε χρησιμοποιήσαμε την υπηρεσία δωματίου, αλλά και αυτά είναι προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Είναι κεντρικά, και με το τραμ πηγαίναμε κατευθείαν στο φεστιβάλ. Κάτι άλλο καλό είναι ότι έχει εστιατόρια τριγύρω καθώς και το Schwaben Galarie. Αν πάτε στη Στουτγάρδη, θα πρέπει οπωσδήποτε να μείνετε σε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο... Εμείς θα επιστρέψουμε του χρόνου... Ευχαριστούμε ΜΟ!!!!

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Έμπειρος Σχολιαστής
9 κριτικές 9 κριτικές
Κριτικές σε 7 πόλεις Κριτικές σε 7 πόλεις
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“Hotel falls short of greatness”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 24 Ιανουάριος 2012

Κορυφαίος Συντελεστής
55 κριτικές 55 κριτικές
Κριτικές σε 10 πόλεις Κριτικές σε 10 πόλεις
44 χρήσιμες ψήφοι 44 χρήσιμες ψήφοι
“Flashes of brilliance, but ultimately falls short of greatness”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Οκτώβριος 2011

• 3 5 αστέρων Δωμάτια
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 5 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι

Οι ταξιδιώτες που είδαν Mo.Hotel, είδαν επίσης

Arcotel Camino
4,5 5 αστέρων 218 Κριτικές
Στουτγκάρδη, Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d656827?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Pullman Fontana Stuttgart
4 5 αστέρων 298 Κριτικές
Στουτγκάρδη, Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d202429?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Movenpick Hotel Stuttgart Airport & Messe
4,5 5 αστέρων 292 Κριτικές
Στουτγκάρδη, Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d647452?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 156 ξενοδοχείων στην περιοχή Στουτγκάρδη, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Mo.Hotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Mo.Hotel

• Mo Hotel Stuttgart
Διεύθυνση: Hauptstrasse 26, 70563 Στουτγκάρδη, Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ, Γερμανία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 84 € - 174 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Mo.Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Mo.Hotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών