Γενικά μου άρεσε πολύ αυτό το ξενοδοχείο. Πέρα από την τοποθεσία που είναι πρόβλημα αν θέλετε να επισκεφτείτε τη Στουτγάρδη (με άλλα λόγια - ΜΗ μείνετε εδώ, είναι μακριά από το κέντρο και σε μια περιοχή που δεν έχει τίποτα να κάνετε εκτός κι αν πάρετε το s-bahn που κάνει 15-20 λεπτά για την πόλη) δεν έχω κανένα άλλο παράπονο.
Είναι σε ένα πολύ ωραίο κτίριο, κάναμε γρήγορα το τσεκ ιν και το τσεκ άουτ και τα δωμάτια ήταν ευρύχωρα και με πολύ ωραία θέα στην περιοχή. Και το μπάνιο ήταν ωραίο, κι ας έχουν αυτό το γελοίο γερμανικό συνήθειο να βιδώνουν ένα σαμπουάν Dove στον τοίχο και να το θεωρούν αυτό κατάλληλο για ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά αυτό το κάνουν γενικότερα. Θα ήθελα να είχαν και παντόφλες στο δωμάτιο. Αλλά μου άρεσε που είχαν πολλές επιλογές από μαξιλάρια. Δεν είχαν μόνο 3 και 4. Είχαν πάρα πολλά! Και το κρεβάτι ήταν πολύ καλό, και η επίπεδη LCD είχε ωραία κανάλια.
Το μόνο σημαντικό πρόβλημα ήταν το ίντερνετ: δεν είναι δωρεάν. Έχει μόνο ένα hotspot από κάποια εταιρία τηλεπικοινωνιών, στο οποίο μπορείς να συνδεθείς ασύρματα από όλο το ξενοδοχείο, αλλά κάνει περίπου 8 ευρώ την ώρα (ή το διπλάσιο για 24 συνεχόμενες ώρες). Αλλά όπως είπα και πριν, είχα το ίδιο πρόβλημα και στα άλλα ξενοδοχεία της Στουτγάρδης στα οποία έχω μείνει.
Από την άλλη, οι υπάλληλοι είναι φοβεροί! Πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν, πολύ καλοί στη δουλειά τους και φροντίζουν για κάθε σου ανάγκη. Η τραπεζαρία του πρωινού ήταν πολύ ωραία και είχαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποικιλία στο πρωινό. Απ' ό,τι θυμάμαι, 5-6 πιάτα δημητριακών, φρούτα, γιαούρτια, τυριά και διάφορα ζαμπόν, κρουασάν, τηγανίτες, ομελέτα (παραδόξως, πολύ ωραίο), με μπέικον, λουκάνικα, σάλτσες, χυμούς και σαμπάνια. Έφαγα μια φορά και μεσημεριανό στο ξενοδοχείο. Ήταν καλό, και σε λογική τιμή, αν και τίποτα το ιδιαίτερο.
Γενικά συστήνω αυτό το ξενοδοχείο αν δε σας πειράζει η απόσταση από το κέντρο.
- Stuttgart Holiday Inn