Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Hotel Villa Les Cygnes: Κριτικές Ταξιδιωτών

3.0 από 5
6 av Chateau de la Tour, 06000 Νίκαια, Γαλλία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Hotel Villa Les Cygnes
4.5 5 αστέρων 163 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

163 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Παλιά πόλη(7)
  • Ποτό καλωσορίσματος(5)
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(3)
  • Μικρή απόσταση(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (18) | Ζευγάρια (106) | Επιχειρηματίες (3)
Ημερομηνία Βαθμός
Gilgandra, Αυστραλία
Έμπειρος Συντελεστής
43 κριτικές 43 κριτικές
Κριτικές σε 35 πόλεις Κριτικές σε 35 πόλεις
21 χρήσιμες ψήφοι 21 χρήσιμες ψήφοι
“Ένας θησαυρός στη Νίκαια”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 1 Δεκέμβριος 2010

Έχει τόσα πολλά ξενοδοχεία στη Νίκαια, που αποφασίσαμε να ακούσουμε τις κριτικές του Tripadvisor και δεν το μετανιώσαμε. Αν και δεν είναι στην τουριστική περιοχή, και παίρνει 20-30 λεπτά για να πάτε ως τα εστιατόρια, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή από τα γνωστά ξενοδοχεία που είχαμε μείνει στην Ευρώπη. Το δωμάτιο ήταν μεγάλο και είχε ένα μεγάλο μπαλκόνι. Και το μπάνιο ήταν τεράστιο. Πήραμε και πρωινό, πολύ ωραίο, έκανε 10 ευρώ. Πήγαμε σε αυτό το ξενοδοχείο στη μέση του ταξιδιού μας, που κρατάει πέντε εβδομάδες, και μέχρι στιγμής ήταν το καλύτερο. Ευχαριστώ Gilda για αυτή την υπέροχη διαμονή.

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Mansfield Center, Κονέκτικατ
1 κριτική
21 χρήσιμες ψήφοι 21 χρήσιμες ψήφοι
“Ήμασταν άτυχοι!”
1 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 21 Νοέμβριος 2010

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω κριτική για το ξενοδοχείο, αφού η κράτηση που κάναμε εδώ για το Σεπτέμβρη χάθηκε. Έτσι δεν ήταν καθόλου ευχάριστη η εμπειρία μας με το Villa Les Cygnes! Κάναμε κράτηση για 4 δωμάτια το Σεπτέμβρη και ανυπομονούσαμε γιατί θα ήταν το πρώτο μας ταξίδι στη Γαλλία. Λίγο μετά την κράτηση τα σχέδιά μας άλλαξαν και επικοινώνησα αμέσως με το Villa Les Cygnes για να αλλάξουμε τις μέρες της κράτησης και να κλείσουμε τρία δωμάτια. Μου απάντησαν αμέσως ότι οι ημερομηνίες ήταν διαθέσιμες και θα έκαναν την αλλαγή που ζήτησα, και τους απάντησα πάλι και υπέθεσα ότι ήμασταν εντάξει. Αλλά κακώς υπέθεσα! Δεν άκουσα κάτι άλλο από το ξενοδοχείο, μέχρι την τελευταία μέρα πριν πάμε Νίκαια, που μου έστειλαν ένα email για να μου πουν ότι η κράτηση είχε χαθεί... είχα καταμπερδευτεί, τους έστειλα ότι έχει γίνει λάθος και ότι είχαμε αλλάξει τις ημερομηνίες. Ζήτησα κάποια επιβεβαίωση ότι έχουμε τις νέες ημερομηνίες. Την επόμενη μέρα, στο δρόμο προς τη Νίκαια από την Προβηγκία, σταματήσαμε για να δω το email μου. Τελικά δεν ειχαν αλλάξει τις ημερομηνίες και μας είχαν χρεώσει την κάρτα για τις προηγούμενες ημερομηνίες, λέγοντας ότι δεν τις είχαμε αλλάξει! Οπότε, σ' ευχαριστούμε Villa Les Cygnes που άφησες πέντε άτομα χωρίς δωμάτια! Και που με έκανες να χάσω τόσους μήνες προσπαθώντας να βγάλω άκρη με την πιστωτική μου κάρτα.... η οποία πήρε το μέρος μου!

Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε με φίλους
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Leicestershire
Έμπειρος Σχολιαστής
6 κριτικές 6 κριτικές
Κριτικές σε 5 πόλεις Κριτικές σε 5 πόλεις
9 χρήσιμες ψήφοι 9 χρήσιμες ψήφοι
“Excellent stay with charming hosts”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 15 Μάϊος 2012

• Έμεινε στις Απρίλιος 2012, ταξίδεψε με φίλους
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
Συντελεστής
17 κριτικές 17 κριτικές
Κριτικές σε 14 πόλεις Κριτικές σε 14 πόλεις
5 χρήσιμες ψήφοι 5 χρήσιμες ψήφοι
“Lovely Place But Away From The Center”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 12 Μάϊος 2012
Μετάφραση Google

Συμβουλή: You can ask for the room with the terrace.
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Ιούλιος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Τοποθεσία
UK
Νέος Σχολιαστής
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“A wonderful gem in Nice - well worth a visit and I wish we could have stayed longer”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 24 Απρίλιος 2012
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

• Έμεινε στις Απρίλιος 2012
    • 5 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία

Οι ταξιδιώτες που είδαν Hotel Villa Les Cygnes, είδαν επίσης

Nice Garden Hotel
4,5 5 αστέρων 304 Κριτικές
Νίκαια, Γαλλική Ριβιέρα - Κυανή Ακτή
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d604431?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Le Palais de la Mediterranee
4,5 5 αστέρων 758 Κριτικές
Νίκαια, Γαλλική Ριβιέρα - Κυανή Ακτή
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d289384?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel La Perouse
4,5 5 αστέρων 352 Κριτικές
Νίκαια, Γαλλική Ριβιέρα - Κυανή Ακτή
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d263754?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 215 ξενοδοχείων στην περιοχή Νίκαια, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Hotel Villa Les Cygnes: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Hotel Villa Les Cygnes

• Hotel Les Cygnes
  • Les Cygnes Hotel
Διεύθυνση: 6 av Chateau de la Tour, 06000 Νίκαια, Γαλλία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 124 € - 145 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Villa Les Cygnes, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Hotel Villa Les Cygnes
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών