Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Hotel Solara: Κριτικές Ταξιδιωτών

2.0 από 5
7, rue de France, 6000 Νίκαια, Γαλλία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Hotel Solara
4.0 5 αστέρων 125 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

125 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Τα δωμάτια είναι μικρά(5)
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(5)
  • Τέταρτος όροφος(5)
  • Παλιά πόλη(5)
  • Πολύ καθαρό(4)
  • Πολύ καλό(4)
  • Ευρωπαϊκό πρωινό(3)
  • Πεζόδρομος(3)
  • Σταθμός τρένου(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (12) | Ζευγάρια (69) | Επιχειρηματίες (3)
Ημερομηνία Βαθμός
Middle East
2 κριτικές
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Αν θέλετε ένα ξενοδοχείο σε καλό σημείο, φτηνό και καθαρό... το βρήκατε!”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 23 Νοέμβριος 2010

Ήξερα από πριν ότι τα δωμάτια είναι μικρά και απλά. Αλλά αυτό ακριβώς το ξενοδοχείο ήθελα. Είναι σε φανταστικό σημείο (στον πεζόδρομο, 5 λεπτά με τα πόδια από το τραμ και την παραλία), είναι ωραίο και καθαρό (τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα), ασφαλές (ταξίδευα μόνη) και σε καλή τιμή.

Δεν έχει εστιατόριο, αλλά μπορείτε να παραγγείλετε πρωινό στο δωμάτιο αν θέλετε. Έχει και ψυγειάκι στο δωμάτιο, πολύ χρήσιμο αυτό. Το μόνο που θα ήθελα, είτε στο δωμάτιο, είτε στην υποδοχή, θα ήταν ένα μηχάνημα για να φτιάχνεις καφέ ή τσάι.

Αυτό που με παρακίνησε να γράψω αυτή την κριτική ήταν η εξυπηρέτηση. Ο ιδιοκτήτης ήταν στην υποδοχή κάθε μέρα και μου πρότεινε εστιατόρια για βραδινό, ή έκανε κάποιες κρατήσεις για μένα, με βοήθησε να πάω στα μουσεία και να βρω εισιτήρια για μια συναυλία, ακόμα και για να πάρω το λεωφορείο που πάει στο αεροδρόμιο με βοήθησε κι έτσι γλίτωσα το ταξί, που θα είχε 35 ευρώ. Ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ και ό,τι και να πω είναι λίγο. Ήταν απίστευτα πρόθυμος να με εξυπηρετήσει.

Αν σας αρέσουν λοιπόν τα μικρά ξενοδοχεία, που θυμούνται το όνομά σας, και που νιώθετε ασφαλείς, και δε σας πειράζει να μη μείνετε σε μια από τις μεγάλες αλυσίδες, αυτό είναι το κατάλληλο ξενοδοχείο. Σίγουρα θα έμενα ξανά εκεί, είτε μόνη, είτε με παρέα, αν η παρέα μου ήθελε κι αυτή κάτι απλό. Ζητήστε δωμάτιο με μπαλκονάκι... είναι ωραία λεπτομέρεια.

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε για εργασία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
    • 5 5 αστέρων Καθαριότητα
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Toronto
Συντελεστής
17 κριτικές 17 κριτικές
Κριτικές σε 13 πόλεις Κριτικές σε 13 πόλεις
48 χρήσιμες ψήφοι 48 χρήσιμες ψήφοι
“Υπέροχο Ξενοδοχείο, το συστήνω ανεπιφύλακτα αν πάτε Νίκαια”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Νοέμβριος 2010

Έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο για μια εβδομάδα τον Οκτώβρη (16 με 23) και σίγουρα θα σύστηνα αυτό το ξενοδοχείο αν πάτε στη Νίκαια.

Οι υπάλληλοι και η εξυπηρέτηση:
Η οικογένεια που της ανήκει το ξενοδοχείο είναι θαυμάσιοι πρέσβεις της Νίκαιας και της Γαλλίας. Το ταξίδι μου ξεκίνησε στραβά. Έκλεψαν την τσάντα μου που είχε μέσα διαβατήριο, πορτοφόλι, κάρτες και ταυτότητα, όταν ήμουν στο τρένο από Παρίσι για Νίκαια. Έκανα την αναφορά στην αστυνομία, και περπάτησα πολύ μέχρι να φτάσω στο ξενοδοχείο. Εκεί με υποδέχτηκε ο γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Μου διευκόλυνε πάρα πολύ τη μέρα μου, μετά από όσα πέρασα. Νόμιζα ότι δε θα μπορούσα να κάνω τσεκ ιν στο ξενοδοχείο χωρίς ταυτότητα, και είχα ακυρώσει την κάρτα με την οποία είχα κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο. Όχι μόνο δεν αρνήθηκαν το τσεκ ιν, αλλά έδειξαν μεγάλη ευγένεια και κατανόηση. Το επόμενο πρωι μού έφεραν πρωινό στο δωμάτιό μου. Κάνει 8 ευρώ, αλλά έχεις ένα ωραίο γαλλικό πρωινό (μπαγκέτες, κρουασάν, πορτοκαλάδα, χυμός), και με την άνεση του να το τρως στο δωμάτιό σου. Ο ιδιοκτήτης με ρώτησε αν χρειαζόμουν κάποια βοήθεια. Μου έστειλαν λεφτά από την τράπεζα και μου έβγαλαν μια επείγουσα κάρτα visa στο ξενοδοχείο, οπότε μπόρεσα να πληρώσω το λογαριασμό μου και να χαρώ τις διακοπές μου στη Νίκαια. Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει έναν πελάτη κάτω από τέτοιες συνθήκες, δείχνει πόσο φροντίζει το ξενοδοχείο για τους πελάτες του. Η τοποθεσία:
Το ξενοδοχείο είναι σε ένα υπέροχο σημείο, στη Rue de France. Μπορείτε να πάτε με τα πόδια στο σιδηροδρομικό σταθμό. Είναι περίπου 15 λεπτά με τα πόδια. Βρίσκεται πίσω από την πολύ όμορφη Promenade des Anglais και μπορείτε να περπατήσετε ως την παλιά Νίκαια. Κοντά στο ξενοδοχείο θα βρείτε πολλά ωραία εστιατόρια και καφετέριες. Το μουσείο Massena είναι κοντά στο ξενοδοχείο. Η τιμή είναι πολύ λογική και είναι πολύ καλή για μια τόσο καλή τοποθεσία στη Νίκαια. Έχουν εξαιρετική ασφάλεια στο ξενοδοχείο. Είναι πολύ καθαρό.

Το δωμάτιο:
Έμεινα στο δωμάτιο 7, στον 5ο όροφο. Το δωμάτιο ήταν άψογο, και το καθάριζαν συχνά, κάθε μέρα. Ήταν μεγάλο δωμάτιο, και είχε ένα ωραίο μπαλκόνι με 2 καρέκλες και τραπέζι. Μπορείτε να απολαύσετε ωραίο γαλλικό κρασί και τυριά στο μπαλκονάκι σας. Το δωμάτιο είχε ψυγείο, αν θέλετε να βάλετε φαγητό ή αν δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά λεφτά, θα σας βολέψει πολύ. Το μπάνιο είχε ντους. Ήταν πολύ ωραίο και μοντέρνο ντους με καλή πίεση στο νερό. Είχε πάντα ζεστό νερό και δεν έτρεξε καθόλου στο μπάνιο μετά το ντους. Η πόρτα είναι πολύ γερή. Το κρεβάτι ήταν πολύ άνετο. Κοιμήθηκα πολύ καλά. Για να είστε ακόμα πιο άνετα, σας παρέχουν και δωρεάν ίντερνετ. Ήταν ανεκτίμητο αυτό, καθώς χρειαζόμουν το email για να επικοινωνήσω με πολλές υπηρεσίες. Είχε καλή σύνδεση. Merci Beaucoup Ξενοδοχείο Solara. Μου χαρίσατε μια υπέροχη διαμονή και εύχομαι να έχετε πάντα επιτυχία στην επιχείρησή σας. Σίγουρα το αξίζετε.

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε μόνος
Γενεύη, Ελβετία
Έμπειρος Σχολιαστής
6 κριτικές 6 κριτικές
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“compfotable and greatly located”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 17 Απρίλιος 2012

• Έμεινε στις Απρίλιος 2012, ταξίδεψε μόνος
    • 3 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 3 5 αστέρων Δωμάτια
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
durham
Έμπειρος Συντελεστής
21 κριτικές 21 κριτικές
Κριτικές σε 14 πόλεις Κριτικές σε 14 πόλεις
11 χρήσιμες ψήφοι 11 χρήσιμες ψήφοι
“For good location & price try this”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 14 Απρίλιος 2012

1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“disapointed”
2 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 9 Απρίλιος 2012
Μετάφραση Google

Συμβουλή: If you are going to stay make sure you pay extra for a balcony - you'll need the space.
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Απρίλιος 2012, ταξίδεψε ως ζευγάρι

Οι ταξιδιώτες που είδαν Hotel Solara, είδαν επίσης

Nice Garden Hotel
4,5 5 αστέρων 304 Κριτικές
Νίκαια, Γαλλική Ριβιέρα - Κυανή Ακτή
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d604431?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Star Hotel
4 5 αστέρων 176 Κριτικές
Νίκαια, Γαλλική Ριβιέρα - Κυανή Ακτή
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d197217?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Esatitude Hotel
4,5 5 αστέρων 12 Κριτικές
Νίκαια, Γαλλική Ριβιέρα - Κυανή Ακτή
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d2100130?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 215 ξενοδοχείων στην περιοχή Νίκαια, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Hotel Solara: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Hotel Solara

• Solara Hotel Nice
Διεύθυνση: 7, rue de France, 6000 Νίκαια, Γαλλία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 66 € - 150 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Solara, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Hotel Solara
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών