Έκανα κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο για 79 ευρώ στο booking.com που περιλάμβανε και δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο NCE, που ήταν πολύ καλή προσφορά. Πολύ μοντέρνος σχεδιασμός σε σκανδιναβικό στυλ, σαν το ΙΚΕΑ, αν σας αρέσει αυτό το στυλ. Τα δωμάτια ήταν πολύ μεγάλα, καθαρά, πολύ πρακτικά αλλά έμοιαζαν σαν καμπίνα σε κρουαζιερόπλοιο. Η τουαλέτα ήταν σε ξεχωριστό χώρο από το μπάνιο, σε ένα μικρό δωματιάκι χωρίς μπιντέ, πολύ παράξενο. Και το στρώμα/κρεβάτι ήταν φουτόν, λες και ήσουν σε φοιτητική εστία, πολύ παράξενο. Έχει δωρεάν ίντερνετ και ηλεκτρονικές συσκευές, όπως δωρεάν ταινίες στο δωμάτιο. Και ήταν ωραίο που είχε φούρνο μικροκυμάτων στην κουζινούλα. Ίσως το αγαπημένο μου απ' όλα είναι που η σουίτα μου έβγαζε στην ταράτσα του ξενοδοχείου και μπορούσες να την πέσεις εκεί και να χαλαρώσεις, έβλεπες πέρα από το αεροδρόμιο ως την παραλία. Τα δωμάτια είχαν ηχομόνωση και κοιμήθηκα άνετα. Δεν πήρα πρωινό γιατί ήταν ακριβό, αλλά είχαν δωρεάν καφέ και κάποια ακριβά σνακ στον κάτω όροφο. Πολύ μακριά από την παραλία, από την άλλη πλευρά του αεροδρομίου, αλλά περπάτησα ως τη θάλασσα και μου πήρε περίπου 20 λεπτά. Έκανα τζόκινγκ από/προς το κέντρο κατά μήκος της παραλίας και πήρε περίπου μια ώρα, οπότε μάλλον 5-6 χιλιόμετρα απόσταση. Γενικά ήταν καλό ξενοδοχείο για την τιμή του. ήταν καθαρό. Οι υπάλληλοι ήταν πολύ φιλικοί και θα έμενα ξανά εκεί.
- Accor Nice Aeroport Arenas