Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Butlers Town House Hotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.0 από 5
44 Lansdowne Rd | Ballsbridge, Δουβλίνο 4, Ιρλανδία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Butlers Town House Hotel
4.5 5 αστέρων 304 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

304 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Σταθμός Dart(10)
  • Στάδιο Aviva(10)
  • Σαλόνι(10)
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(8)
  • Ιρλανδέζικο πρωινό(7)
  • Πολύ άνετο(6)
  • Ψημένο ψωμί(6)
  • Πολύ καλό(6)
  • Κρεβάτι με ουρανό(6)
  • Υπέροχη διαμονή(4)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (33) | Ζευγάρια (157) | Επιχειρηματίες (43)
Ημερομηνία Βαθμός
Ireland
Νέος Σχολιαστής
5 κριτικές 5 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“Ένα υπέροχο, μικρό καταφύγιο στο Δουβλίνο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 12 Νοέμβριος 2010

Ο άντρας μου κι εγώ μένουμε συχνά σε αυτό το ξενοδοχείο όταν ερχόμαστε Δουβλίνο, είτε για δουλειές, είτε για διακοπές. Το προσωπικό στο ξενοδοχείο είναι σαν να είναι οικογένειά μας, και πάντα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για μας. Θα βρείτε πραγματική ιρλανδική φιλοξενία, από τη στιγμή που θα χτυπήσετε το κουδούνι για να πρωτομπείτε, μέχρι και τη στιγμή που θα κλείσετε την πόρτα πίσω σας φεύγοντας. Για τις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες, αυτό το ξενοδοχείο είναι πολύ ασφαλές και αισθάνεσαι ασφαλής, κάτι πολύ καλό καθώς κάποια ξενοδοχεία είναι λίγο τρομακτικά από άποψη ασφάλειας! Τα δωμάτια είναι πολύ άνετα, με καλή θέρμανση το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι, έχουν πολύ καλό σύστημα θέρμανσης/κλιματισμού. Αλλά το καλύτερο στο ξενοδοχείο είναι το πρωινό! Είναι σίγουρα το καλύτερο πρωινό του Δουβλίνου! Ταξιδεύουμε πολύ αλλά το Butlers δε μας απογοήτευσε ποτέ με το πρωινό του, που το παραγγέλνεις και αξίζει 5 αστέρια!

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε για εργασία
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Cork, Ireland
Έμπειρος Σχολιαστής
9 κριτικές 9 κριτικές
Κριτικές σε 8 πόλεις Κριτικές σε 8 πόλεις
15 χρήσιμες ψήφοι 15 χρήσιμες ψήφοι
“Η τέλεια φιλοξενία - ένας σκέτος θησαυρός!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 8 Νοέμβριος 2010
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Μόλις γύρισα από ένα σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Butler's Town House. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο και ασφαλές προάστιο και είναι πολύ κοντά στο στάδιο Aviva που μας βόλευε, γιατί θέλαμε να πάμε στον αγώνα ράγκμπι. Μόλις φτάσαμε μας υποδέχτηκε ένθερμα ο Stephen που μας βοήθησε με τις βαλίτσες και κανόνισε το πάρκινγκ. Το δωμάτιό μας ήταν το Connemara, με κλιματισμό και θέα στην οδό Lansdowne. Κοιμηθήκαμε πολύ καλά στο αφράτο κρεβάτι με οροφή, και δε μας ενόχλησαν καθόλου οι θόρυβοι από την κίνηση. Το μπάνιο μας είχε ένα πολύ ωραίο ντους πάνω από την μπανιέρα και έχει είδη υγιεινής Gilchrist & Soames. Είχε πολλές επιλογές για πρωινό, και μπορείς να παραγγείλεις ζεστά πιάτα. Έφαγα γαλλικά τοστ με μπέικον, το πρώτο πρωί, και ιρλανδικό πρωινό το δεύτερο - και τα δυο ήταν πεντανόστιμα και πολύ καλομαγειρεμένα. Οι υπάλληλοι ήταν χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί, φιλικοί, επαγγελματίες και ευγενικοί. Το ξενοδοχείο Butlers μάς έκανε να αισθανόμαστε σαν να είμαστε στο σπίτι μας, και η Cecilia, η διευθύντρια, είναι παράδειγμα προς μίμηση ως προς το πόσο φιλόξενη και οργανωμένη είναι. Πριν φύγουμε κλείσαμε άλλη μια εβδομάδα τον Νοέμβρη! Νομίζω αυτό τα λέει όλα!!

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
2 κριτικές
“Felt like home!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 29 Μάϊος 2012 ΝΕΟ
Μετάφραση Google

Συμβουλή: Try the Irish Brekafast and the Eggs Benedict! Excellent!
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Απρίλιος 2012, ταξίδεψε ως ζευγάρι

Νέος Σχολιαστής
5 κριτικές 5 κριτικές
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“A fabulous place to stay!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 22 Μάϊος 2012

Οι ταξιδιώτες που είδαν Butlers Town House Hotel, είδαν επίσης

The Merrion Hotel
4,5 5 αστέρων 645 Κριτικές
Δουβλίνο, Κομητεία Δουβλίνου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d208232?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Roxford Lodge Hotel
4,5 5 αστέρων 350 Κριτικές
Δουβλίνο, Κομητεία Δουβλίνου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d213286?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
The Gibson Hotel
4,5 5 αστέρων 633 Κριτικές
Δουβλίνο, Κομητεία Δουβλίνου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1765611?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 178 ξενοδοχείων στην περιοχή Δουβλίνο, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Butlers Town House Hotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Butlers Town House Hotel

• Butlers Town Hotel
  • Butlers Town Dublin
Διεύθυνση: 44 Lansdowne Rd | Ballsbridge, Δουβλίνο 4, Ιρλανδία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 102 € - 154 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Butlers Town House Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Butlers Town House Hotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών