Επισκέφτηκα το Λονδίνο για πρώτη φορά με την οικογένειά μου (γυναίκα, δυο παιδιά - ένα στην εφηβεία κι ένα παιδί) πριν πάμε στο Ισραήλ. Και πρέπει να πω πως το ξενοδοχείο ήταν ένας από τους λόγους που περάσαμε τόσο ωραία στο Λονδίνο. Όλα ήταν άψογα. Φτάσαμε πρωί και το δωμάτιο δεν ήταν έτοιμο, αλλά οι υπάλληλοι ήταν τόσο εξυπηρετικοί που πρότειναν να μας βάλουν σε ένα άλλο δωμάτιο για να κάνουμε ένα ντους και να φρεσκαριστούμε μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιό μας. Δε θυμάμαι να μου έχουν προτείνει ποτέ κάτι τέτοιο σε άλλα ξενοδοχεία. Αλλά αντί γι' αυτό αφήσαμε τις βαλίτσες μας και εξερευνήσαμε την περιοχή για λίγες ώρες. Είδαμε ότι το ξενοδοχείο είναι πάρα πολύ κεντρικό, κοντά σε όλα τα αξιοθέατα που θέλαμε να δούμε (και μάλιστα 2 τετράγωνα από το σταθμό του Πικαντίλι). Όλη η περιοχή με τα θέατρα είναι φοβερή και το ξενοδοχείο Haymarket είναι στην καρδιά της. Και οι προτάσεις που μας έκαναν οι υπάλληλοι για εστιατόρια έπεσαν διάνα στο γούστο μας. Το δωμάτιο ήταν μεγάλο και πολύ ωραίο και το κρεβάτι άνετο. Η πισίνα άρεσε στα παιδιά μετά από τόσα αξιοθέατα. Και το εστιατόριο-μπαρ είναι τέλειο, ειδικά το πρωινό. Αλλά αυτό που έκανε το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει ήταν η εξυπηρέτηση. Συνήθως όταν ταξιδεύω για δουλειές δεν προσέχω και τόσο την εξυπηρέτηση, αλλά επειδή ταξιδεύαμε οικογενειακώς, ήθελα να είναι όλα τέλεια. Ο γκρουμ, οι υπάλληλοι του θυρωρείου και της υποδοχής, οι υπάλληλοι στο εστιατόριο και το μπαρ, όλοι ήταν απίστευτα φιλόξενοι και εξυπηρετικοί. Ανταγωνίζονται επάξια οποιοδήποτε ξενοδοχείο πέντε αστέρων όσον αφορά την εξυπηρέτηση. Αν όλα τα ξενοδοχεία Firmdale έχουν τέτοιο επιμελές προσωπικό, με τόσο καλή εκπαίδευση, έχω βρει τη νέα μου αγαπημένη αλυσίδα ξενοδοχείων.
- Haymarket Hotel London