Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Haymarket Hotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

5.0 από 5
1 Suffolk Place, Λονδίνο SW1Y 4BP, Αγγλία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Haymarket Hotel
4.5 5 αστέρων 167 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

167 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Πλατεία Τραφάλγκαρ(3)
  • Σουίτα Junior(3)
  • Πισίνα(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (32) | Ζευγάρια (69) | Επιχειρηματίες (31)
Ημερομηνία Βαθμός
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“Φανταστικό Ξενοδοχείο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Οκτώβριος 2010
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Επισκέφτηκα το Λονδίνο για πρώτη φορά με την οικογένειά μου (γυναίκα, δυο παιδιά - ένα στην εφηβεία κι ένα παιδί) πριν πάμε στο Ισραήλ. Και πρέπει να πω πως το ξενοδοχείο ήταν ένας από τους λόγους που περάσαμε τόσο ωραία στο Λονδίνο. Όλα ήταν άψογα. Φτάσαμε πρωί και το δωμάτιο δεν ήταν έτοιμο, αλλά οι υπάλληλοι ήταν τόσο εξυπηρετικοί που πρότειναν να μας βάλουν σε ένα άλλο δωμάτιο για να κάνουμε ένα ντους και να φρεσκαριστούμε μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιό μας. Δε θυμάμαι να μου έχουν προτείνει ποτέ κάτι τέτοιο σε άλλα ξενοδοχεία. Αλλά αντί γι' αυτό αφήσαμε τις βαλίτσες μας και εξερευνήσαμε την περιοχή για λίγες ώρες. Είδαμε ότι το ξενοδοχείο είναι πάρα πολύ κεντρικό, κοντά σε όλα τα αξιοθέατα που θέλαμε να δούμε (και μάλιστα 2 τετράγωνα από το σταθμό του Πικαντίλι). Όλη η περιοχή με τα θέατρα είναι φοβερή και το ξενοδοχείο Haymarket είναι στην καρδιά της. Και οι προτάσεις που μας έκαναν οι υπάλληλοι για εστιατόρια έπεσαν διάνα στο γούστο μας. Το δωμάτιο ήταν μεγάλο και πολύ ωραίο και το κρεβάτι άνετο. Η πισίνα άρεσε στα παιδιά μετά από τόσα αξιοθέατα. Και το εστιατόριο-μπαρ είναι τέλειο, ειδικά το πρωινό. Αλλά αυτό που έκανε το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει ήταν η εξυπηρέτηση. Συνήθως όταν ταξιδεύω για δουλειές δεν προσέχω και τόσο την εξυπηρέτηση, αλλά επειδή ταξιδεύαμε οικογενειακώς, ήθελα να είναι όλα τέλεια. Ο γκρουμ, οι υπάλληλοι του θυρωρείου και της υποδοχής, οι υπάλληλοι στο εστιατόριο και το μπαρ, όλοι ήταν απίστευτα φιλόξενοι και εξυπηρετικοί. Ανταγωνίζονται επάξια οποιοδήποτε ξενοδοχείο πέντε αστέρων όσον αφορά την εξυπηρέτηση. Αν όλα τα ξενοδοχεία Firmdale έχουν τέτοιο επιμελές προσωπικό, με τόσο καλή εκπαίδευση, έχω βρει τη νέα μου αγαπημένη αλυσίδα ξενοδοχείων.

• Έμεινε στις Αύγουστος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Toronto
Συντελεστής
11 κριτικές 11 κριτικές
Κριτικές σε 10 πόλεις Κριτικές σε 10 πόλεις
18 χρήσιμες ψήφοι 18 χρήσιμες ψήφοι
“Εντυπωσιαστήκαμε πάρα πολύ (και είμαστε και δύσκολοι!)”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Σεπτέμβριος 2010
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Πραγματικά, συστήνω αυτό το ξενοδοχείο ανεπιφύλακτα. Μείναμε 3 βράδια με τους γονείς του άντρα μου (που έμειναν 4 βράδια) και δεν είχαμε το παραμικρό προβληματάκι. Από πού να αρχίσω; Η διακόσμηση είναι ταυτόχρονα πρωτότυπη και μοντέρνα, ενώ είναι και ζεστή και φιλόξενη. Έχουν προσέξει πολύ στο συνδυασμό των χρωμάτων και βλέπεις μια ποικιλία από στυλ. Αν δεν το είχαν κάνει τόσο καλά θα φαινόταν παραφορτωμένο, αλλά το έχουν κάνει πολύ ωραίο. Πέρα από το ότι τα δωμάτιά μας ήταν πολύ ωραία (ήταν μια σουίτα τζούνιορ), ήταν και ευρύχωρα και καλοσχεδιασμένα. Τα κρεβάτια ήταν πολύ άνετα και το μπάνιο ήταν μεγάλο και πολυτελές. Μέχρι και στην μπανιέρα είχαν τηλεόραση. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη - φιλική και επιμελής. Μια μέρα είχαμε παραγγείλει εφημερίδα, αλλά δεν είχε αποθηκευτεί στον υπολογιστή, κι έτσι ο υπάλληλος προθυμοποιήθηκε να βγει έξω να μας την αγοράσει ο ίδιος! Το πρωινό (μέσα στην τιμή) ήταν άφθονο, το καλύτερο πρωινό που έχω φάει σε βρετανικό ξενοδοχείο. Φάγαμε στο Brumus ένα βράδυ, και μπορεί να μην ήταν επιπέδου Michelin, αλλά το φαγητό ήταν πολύ καλό, πολύ καλύτερο από το φαγητό που έχουν συνήθως τα ξενοδοχεία μπουτίκ. Και πάλι, η εξυπηρέτηση ήταν τέλεια. Το ξενοδοχείο είναι πολύ κεντρικό, ό,τι πρέπει για τα θέατρα και είναι και κοντά στην Εθνική Πινακοθήκη και στα αξιοθέατα και τα μαγαζιά. Η πισίνα ήταν πολύ ωραία. Σπάνιο πράγμα για ξενοδοχείο της πόλης.

Η διαμονή μας στο ξενοδοχείο Haymarket ήταν στα πλαίσια ενός δώρου για την πεθερά μου που είχε γενέθλια σε μια σημαντική ηλικία. Ο πεθερός και η πεθερά μου είναι πάνω από 70 χρονών και συνήθως δεν τους εντυπωσιάζει ο σχεδιασμός, ή το πόσο μοντέρνο είναι ένα ξενοδοχείο, αλλά αυτό το ξενοδοχείο το λάτρεψαν κι έλεγαν συνέχεια τι φοβερή επιλογή έκανα που το βρήκα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα ως δώρο για κάποιον ξεχωριστό. Θα τους εντυπωσιάσει το καλό σας γούστο και δε θα ανησυχήσετε ούτε στιγμή μήπως πάει κάτι στραβά. Ναι, είναι ακριβό ξενοδοχείο, αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόστος του. Έχω μείνει σε πιο ακριβά μέρη που δε με έχουν εντυπωσιάσει και τόσο. Η προσφορά που βρήκαμε είχε την Κυριακή στη μισή τιμή κι έτσι ήταν λίγο φτηνότερο.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Ίπσουιτς, Ηνωμένο Βασίλειο
Συντελεστής
15 κριτικές 15 κριτικές
Κριτικές σε 6 πόλεις Κριτικές σε 6 πόλεις
13 χρήσιμες ψήφοι 13 χρήσιμες ψήφοι
“I wish there was a four-and-a-half blob category!”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Μάϊος 2012
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη
Μετάφραση Google

Συμβουλή: Corner deluxe rooms are very nice, with dual aspect windows.
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
32 χρήσιμες ψήφοι 32 χρήσιμες ψήφοι
“Luxourious boutique hotel”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Μάϊος 2012
Μετάφραση Google

Συμβουλή: Not on the haymarket road itself
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια

Οι ταξιδιώτες που είδαν Haymarket Hotel, είδαν επίσης

Hotel 41
5 5 αστέρων 792 Κριτικές
Λονδίνο, Αγγλία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d188961?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
The Milestone Hotel
5 5 αστέρων 511 Κριτικές
Λονδίνο, Αγγλία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d193121?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Sofitel London St James
4,5 5 αστέρων 1.371 Κριτικές
Λονδίνο, Αγγλία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d236350?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 1.070 ξενοδοχείων στην περιοχή Λονδίνο, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Haymarket Hotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Haymarket Hotel

• Haymarket Hotel London
Διεύθυνση: 1 Suffolk Place, Λονδίνο SW1Y 4BP, Αγγλία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 415 € - 735 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Haymarket Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Haymarket Hotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών