Μείναμε στο ξενοδοχείο Levin αυτό το σαββατοκύριακο και δε θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει κάτι παραπάνω από άποψη άνεσης, εξυπηρέτησης και ευκολίας!
Από τη στιγμή που φτάσαμε μπροστά στο ξενοδοχείο, το προσωπικό τα ανέλαβε όλα - πάρκαρε το αμάξι μας, μας βοήθησε με τις βαλίτσες, φρόντισε να κάνουμε γρήγορα το τσεκ ιν, μας οδήγησε στο δωμάτιο και μας προσέφεραν αμέσως και κάτι να πιούμε. Είχαμε την τύχη να μας προσφέρουν αναβάθμιση δωματίου σε σουίτα τζούνιορ και ήταν απίστευτα ευρύχωρη, χωρίς όμως να χάνει τη γοητεία και την άνεση ενός ξενοδοχείου μπουτίκ, κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα από την είσοδο των Χάροντς! Το ξενοδοχείο είχε κάποιες λεπτομέρειες, όπως το θερμαινόμενο μαρμάρινο πάτωμα του μπάνιου, τις μεγάλες ντουλάπες, παντόφλες, μπουρνούζια και είδη προσωπικής υγιεινής, που μας έδιναν τη δυνατότητα να τα αφήσουμε όλα στο ξενοδοχείο, αφού βγάλαμε τα ρούχα, τα παπούτσια και τις οδοντόβουρτσές μας!
Το εστιατόριο Metro έχει μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα και είναι τέλειο για ευρωπαϊκό πρωινό, που περιλαμβάνεται στην τιμή, αλλά εγώ προτείνω να παραγγείλετε από το μενού, ειδικά τα αυγά "Eggs Benedict"! Μας άρεσε και το γεγονός ότι είχαμε μικρά μπουκάλια σαμπάνιας στο μίνι μπαρ του δωματίου, αλλά θέλαμε να δοκιμάσουμε την ώρα που ήμασταν στο εστιατόριο και το προσωπικό φρόντισε να μας σερβίρει την παγωμένη σαμπάνια όταν τη ζητήσαμε κι ας μην ήταν στο μενού του εστιατορίου.
Γενικά θα έλεγα ότι το προσωπικό κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φροντίσει να σας προσφέρει μια αξέχαστη και άνετη διαμονή. Σας ευχαριστούμε όλους!