Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Hotel 41: Κριτικές Ταξιδιωτών

5.0 από 5
41 Buckingham Palace Road, Λονδίνο SW1W 0PS, Αγγλία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Ειδική προσφορά
Κάντε κλικ για λεπτομέρειες
Hotel 41
5.0 5 αστέρων 792 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

792 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Executive Lounge(39)
  • Παλάτι Μπάκινχαμ(32)
  • Σταθμός Victoria(18)
  • Πολύ άνετο(16)
  • Θα συνιστούσαμε ιδιαιτέρως(11)
  • Μαύρο και άσπρο(10)
  • Απογευματινό τσάι(8)
  • Royal Mews(8)
  • Θερμοφόρα(6)
  • Το προσωπικό ήταν φιλικό(4)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (93) | Ζευγάρια (467) | Επιχειρηματίες (95)
Ημερομηνία Βαθμός
Lauder, Ηνωμένο Βασίλειο
1 κριτική
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“Καλό ξενοδοχείο αλλά όχι και νούμερο 1”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 23 Νοέμβριος 2010

Έκανα κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο ως δώρο γενεθλίων για τη γυναίκα μου, επειδή ήταν νούμερο 1 στο Trip Advisor και υπέθεσα ότι θα ήταν το καλύτερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Έχουμε την τύχη να έχουμε μείνει σε μερικά φανταστικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και αν και αυτό είναι καλό ξενοδοχείο, δεν πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά που δώσαμε. Το δωμάτιο ήταν άνετο, αλλά ήταν λίγο μικρό και η τηλεόραση δεν έπιανε καλά (ξέρω, αυτό είναι μια λεπτομέρεια, αλλά σε τέτοιες τιμές, όλα θα πρέπει να είναι άψογα). Το μεγαλύτερο θέμα ήταν ότι δεν είχε αρκετό χώρο στις ντουλάπες. Μείναμε εκεί 4 βράδια και δεν είχε με τίποτα αρκετό χώρο για να κρεμάσουμε τα πουκάμισα, τα παλτό, τα παντελόνια, τις μπλούζες και τα φορέματα για αυτές τις μέρες. Το χρηματοκιβώτιο πιάνει τη μισή ντουλάπα και κάποια συρτάρια, και στο άλλο μισό της ντουλάπας είναι η σιδερώστρα, κι έτσι δε μένει και πολύς χώρος για τα ρούχα. Το μπάνιο ήταν πολύ μικρό και η μπανιέρα πολύ στενή.

Είχα και ένα μικρό πρόβλημα επικοινωνίας με το προσωπικό. Δεν πιστεύω ότι έχω και τόσο έντονη προφορά, αλλά κάποιοι υπάλληλοι δυσκολεύτηκαν για να με καταλάβουν. Πέρα από αυτό, οι υπάλληλοι ήταν πολύ καλοί, και είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ατού αυτού του ξενοδοχείου. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ό,τι ζητούσαμε, το έκαναν πρόθυμα.

Τα κρεβάτια είναι πολύ άνετα και είναι ωραίο που παρέχουν ζεστό νερό σε μπουκάλι, αν και μας έδωσαν μόνο ένα, που το έβαζαν σε άλλη πλευρά κάθε φορά αντί να μας δώσουν ένα τον καθένα!

Φάγαμε μια φορά στο εστιατόριο, πλήρες αγγλικό πρωινό. Ήταν αρκετά νόστιμο αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο έπρεπε να περιμένουμε 30 λεπτά αφού είχε μόνο 2 ακόμα ζευγάρια στην τραπεζαρία.

Γενικά είναι καλό ξενοδοχείο, σε καλό σημείο, αλλά ίσως δεν αξίζει για τα λεφτά που έδωσα.

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Αξία
    • 3 5 αστέρων Δωμάτια
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.co.uk. Προβολή αρχικής
Γενεύη, Ελβετία
Συντελεστής
20 κριτικές 20 κριτικές
Κριτικές σε 17 πόλεις Κριτικές σε 17 πόλεις
8 χρήσιμες ψήφοι 8 χρήσιμες ψήφοι
“Φοβερό”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 23 Νοέμβριος 2010

Μείναμε το σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο hotel 41 και νιώσαμε σαν βασιλιάδες. Το ξενοδοχείο ήταν στο δρόμο του Μπάκιγχαμ.

Μας υποδέχτηκε η επικεφαλής της υποδοχής, Αντουανέτ, μια πολύ καλή γυναίκα που πέρασε δέκα λεπτά μαζί μας για να κάνουμε το τσεκ ιν και να μας ενημερώσει για το ξενοδοχείο. Μας έβαλε και στη σουίτα τζούνιορ (4119). Η σουίτα τζούνιορ έχει δυο πατώματα: Κάτω είναι ο καναπές, η τηλεόραση, το μίνι μπαρ και ένα καλάθι με φρέσκα φρούτα. Πάνω είναι το ίδιο το δωμάτιο, πολύ κομψό, όπως και το μπάνιο. Το δωμάτιο δεν ήταν και τόσο μεγάλο, αλλά ήταν εντάξει ειδικά αν σκεφτείς ότι πρόκειται για Λονδίνο. Έχει τρία παράθυρα οπότε μπαίνει πολύ φως.

Στο τηλέφωνο έχει ένα κουμπί που λέγεται "whatever, whenever button", δηλαδή μπορείτε να τους καλέσετε ανά πάσα στιγμή και θα σας απαντήσουν.

Έχει έναν κοινό χώρο, το καθιστικό, είναι λες και είσαι λόρδος στο κάστρο, το δωμάτιο είναι πανέμορφο, οι υπάλληλοι σε φροντίζουν, έχει τζάκι και βιβλία και δωρεάν φαγητό και ένα μπαρ στο οποίο πληρώνεις μόνος σου τι πίνεις, το μπαρ της ειλικρίνειας.

Τη δεύτερη μέρα ήταν τα γενέθλιά μου και μας έδωσαν ένα μπουκάλι κρασί και μια τούρτα το βράδυ. Πολύ όμορφη χειρονομία.

Κάποιες λεπτομέρειες στο δωμάτιο δεν ταίριαζαν με το υπόλοιπο ξενοδοχείο. Μια λάμπα ήταν καμένη και δεν την είχαν αντικαταστήσει. Ένα από τα χερούλια του μπάνιου θέλει αλλαγή. Και το δωμάτιο είχε λίγο θόρυβο.

Πέρα από αυτό, ήταν τέλειο από κάθε άποψη και νιώθεις λες και είσαι κάποιος κλασικός άγγλος σε μια ιδιωτική λέσχη. το γεγονός ότι είναι μικρό ξενοδοχείο, η τοποθεσία, η ασπρόμαυρη διακόσμηση, όλα αυτά κάνουν την εμπειρία ξεχωριστή. Σίγουρα θα σύστηνα αυτό το ξενοδοχείο.

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Σίδνεϊ, Αυστραλία
1 κριτική
“Excellence among excellence”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 31 Μάϊος 2012 ΝΕΟ
Μετάφραση Google

Συμβουλή: All the rooms are wonderful...take your pick
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Μάιος 2012, ταξίδεψε μόνος

Οι ταξιδιώτες που είδαν Hotel 41, είδαν επίσης

The Milestone Hotel
5 5 αστέρων 511 Κριτικές
Λονδίνο, Αγγλία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d193121?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
base2stay Kensington
4,5 5 αστέρων 1.453 Κριτικές
Λονδίνο, Αγγλία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d189735?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
The Hide London
4,5 5 αστέρων 286 Κριτικές
Λονδίνο, Αγγλία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1886452?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 1.070 ξενοδοχείων στην περιοχή Λονδίνο, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Hotel 41: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Hotel 41

• 41 Hotel London
Διεύθυνση: 41 Buckingham Palace Road, Λονδίνο SW1W 0PS, Αγγλία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 388 € - 1.086 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel 41, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Hotel 41
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών