Έκανα κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο ως δώρο γενεθλίων για τη γυναίκα μου, επειδή ήταν νούμερο 1 στο Trip Advisor και υπέθεσα ότι θα ήταν το καλύτερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Έχουμε την τύχη να έχουμε μείνει σε μερικά φανταστικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και αν και αυτό είναι καλό ξενοδοχείο, δεν πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά που δώσαμε. Το δωμάτιο ήταν άνετο, αλλά ήταν λίγο μικρό και η τηλεόραση δεν έπιανε καλά (ξέρω, αυτό είναι μια λεπτομέρεια, αλλά σε τέτοιες τιμές, όλα θα πρέπει να είναι άψογα). Το μεγαλύτερο θέμα ήταν ότι δεν είχε αρκετό χώρο στις ντουλάπες. Μείναμε εκεί 4 βράδια και δεν είχε με τίποτα αρκετό χώρο για να κρεμάσουμε τα πουκάμισα, τα παλτό, τα παντελόνια, τις μπλούζες και τα φορέματα για αυτές τις μέρες. Το χρηματοκιβώτιο πιάνει τη μισή ντουλάπα και κάποια συρτάρια, και στο άλλο μισό της ντουλάπας είναι η σιδερώστρα, κι έτσι δε μένει και πολύς χώρος για τα ρούχα. Το μπάνιο ήταν πολύ μικρό και η μπανιέρα πολύ στενή.
Είχα και ένα μικρό πρόβλημα επικοινωνίας με το προσωπικό. Δεν πιστεύω ότι έχω και τόσο έντονη προφορά, αλλά κάποιοι υπάλληλοι δυσκολεύτηκαν για να με καταλάβουν. Πέρα από αυτό, οι υπάλληλοι ήταν πολύ καλοί, και είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ατού αυτού του ξενοδοχείου. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ό,τι ζητούσαμε, το έκαναν πρόθυμα.
Τα κρεβάτια είναι πολύ άνετα και είναι ωραίο που παρέχουν ζεστό νερό σε μπουκάλι, αν και μας έδωσαν μόνο ένα, που το έβαζαν σε άλλη πλευρά κάθε φορά αντί να μας δώσουν ένα τον καθένα!
Φάγαμε μια φορά στο εστιατόριο, πλήρες αγγλικό πρωινό. Ήταν αρκετά νόστιμο αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο έπρεπε να περιμένουμε 30 λεπτά αφού είχε μόνο 2 ακόμα ζευγάρια στην τραπεζαρία.
Γενικά είναι καλό ξενοδοχείο, σε καλό σημείο, αλλά ίσως δεν αξίζει για τα λεφτά που έδωσα.
- 41 Hotel London