Τα ξενοδοχεία στο κεντρικό Λονδίνο είναι συνήθως πανάκριβα, γι' αυτό κι εμείς ψάχναμε ένα ξενοδοχείο που να είναι κοντά στο μετρό και με δωρεάν πάρκινγκ.
Αυτό το μικρό ξενοδοχείο σε στυλ μπουτίκ είναι πλήρως ανακαινισμένο, αφού το έχουν ανακατασκευάσει ενώνοντας δυο σπίτια στη Hendon Way. Η διακόσμηση είναι τέλεια και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και φιλόξενο. Ήμασταν με κάτι φίλους μας, κι όταν φτάσαμε ένα από τα δωμάτια δεν ήταν έτοιμα, αλλά μας κέρασαν καφέ και μπισκότα κι ας περιμέναμε μόνο 15 λεπτά μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιο.
Η διακόσμηση είναι μοντέρνα και έχει καλές παροχές, ίντερνετ, πολλά είδη προσωπικής υγιεινής, κτλ. Καλό ντους αν και το μπάνιο ήταν λίγο μικρό.
Δεν έχει εστιατόριο αλλά το πρωινό που μας σέρβιραν στο καθιστικό ήταν πολύ καλό, φρέσκος καφές, γλυκά, αλλαντικά και δημητριακά, για ό,τι όρεξη κι αν έχετε.
Δεν είναι σε πολύ γραφική γειτονιά. Ο δρόμος που έχει μπροστά έχει κίνηση αλλά τα παράθυρα του ξενοδοχείου έχουν καλή ηχομόνωση και κλιματισμό, οπότε δεν έχει πολύ θόρυβο. Μην σας αποτρέψει η γειτονιά αν το δείτε στο google maps.
2 λεπτά με τα πόδια στο Hendon Central στη Northern line, κι έτσι πας εύκολα όπου θες με το μετρό. Έχει ελεύθερη πρόσβαση σε ένα γυμναστήριο της περιοχής που περιλαμβάνεται στην τιμή.
Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό αν επισκέπτεστε το Λονδίνο και δε σας πειράζει μια μικρή διαδρομή στο μετρό.