Ακριβό για αυτά που προσφέρει. Μέτριο σε όλους τους τομείς. Όχι τόσο φιλική εξυπηρέτηση στη ρεσεψιόν. Φτωχό πρωινό, το ασύρματο internet δεν έχει σχεδόν ποτέ σήμα. Χρέωσαν την κάθε διανυκτέρευση παραπάνω από την τιμή που είχε συμφωνηθεί τηλεφωνικά!

Το ξενοδοχείο Blue Sea είναι ένα καθαρό και ωραίο ξενοδοχείο στο λιμάνι, στην καρδιά της πόλης. Μείναμε για 3 μέρες τον Οκτώβρη. Μου άρεσε πολύ η θέση του γιατί μπορούσαμε να πάμε άνετα στα μαγαζιά, στα εστιατόρια και στις καφετέριες με τα πόδια. Το δωμάτιό μας ήταν άνετο και η θέα ήταν υπέροχη. Οι υπάλληλοι είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί. Περάσαμε πολύ ωραία και θα το συστήναμε σε όλους!
Δεν είναι τελείως χάλια, αλλά με αυτή την τιμή δε θα έπρεπε να έρχεται κανείς. Το ξενοδοχείο έχει προβλήματα με τη θέρμανση, έχει φασαρία μέχρι αργά από τη νυχτερινή ζωή που είναι εκεί κοντά, θόρυβο την ημέρα και νωρίς το πρωί επειδή τα πλοία σταματάνε εκεί μπροστά ακριβώς.
Οι υπάλληλοι δεν είναι και τόσο εξυπηρετικοί και η τοποθεσία είναι καλή, αλλά η τιμή που χρεώνουν είναι εντελώς απαράδεκτη!
Μείναμε τις τελευταίες δυο νύχτες της εκδρομής μας στη Λέσβο (τρεις εβδομάδες) στο ξενοδοχείο Blue Sea για δυο λόγους: Επειδή σχεδόν όλη η ώρα που περάσαμε στο νησί ήταν μεταξύ της σκάλας Καλλονής που ήταν το ξενοδοχείο μας και την Πέτρα που πηγαίναμε για κολύμπι. Θέλαμε να πάμε στη Μυτιλήνη και τα μουσεία της και τα ξιοθέατα πριν φύγουμε, και η πτήση μας από Λέσβο έφευγε στις 7:30 το πρωί για Αθήνα, και προτιμούσα να κάνουμε μια σύντομη διαδρομή από την πόλη στο αεροδρόμιο. Το ξενοδοχείο Blue Sea δεν είναι και Ριτζ, αλλά δεν είχαμε και πολλές προσδοκίες. Είναι ένα ωραίο ξενοδοχείο τριών αστέρων τάξης Β, μπροστά ακριβώς από τη θάλασσα και το λιμάνι, και πολύ κοντά στα μαγαζιά, τα μπαρ και τα εστιατόρια, καθώς και το κάστρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Το δωμάτιό μας ήταν ωραίο, το 457, στον τέταρτο όροφο. Ήταν αρκετά μεγάλο και ευάερο, κι ένα μπαλκόνι (όχι πολύ μεγάλο, ούτε μικρό) με θέα τη θάλασσα. Ο κλιματισμός δεν ήταν και τόσο δυνατός, αλλά έκανε δουλειά, χαμήλωνε αρκετά τη θερμοκρασία σε σχέση με έξω. Το κρεβάτι ήταν άνετο, είχε ένα μικρό ψυγείο και τηλεόραση που λειτουργούσαν κανονικά, και είχε αρκετό χώρο στις ντουλάπες για να βάλουμε τα πράγματά μας καθώς και ένα χρηματοκιβώτιο. Το μπάνιο ήταν παλιό, αλλά μια χαρά λειτουργικό. Είχε και ήδη προσωπικής υγιεινής, και άλλαζαν τις πετσέτες κάθε μέρα και νομίζω ότι άλλαζαν τα σεντόνια κάθε δυο μέρες. Το πρωινό ήταν καλό, είχε όλα τα συνηθισμένα πράγματα που βρίσκεις στα περισσότερα ξενοδοχεία. Έχει δωρεάν πάρκινγκ μπροστά στο ξενοδοχείο για τους πελάτες του ξενοδοχείου, και το προσωπικό ήταν φιλικό και εξυπηρετικό. Δώσαμε 120 ευρώ τη βραδιά, με πρωινό. Με λίγα λόγια, αν θέλετε ένα καθαρό και λειτουργικό, κεντρικό ξενοδοχείο, σίγουρα θα σας σύστηνα το Blue Sea.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Blue Sea Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.