Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Psarou Garden Hotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

2.0 από 5
Ψαρού 84600, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Psarou Garden Hotel
4.5 5 αστέρων 40 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

40 κριτικές της κοινότητάς μας

Τύπος ταξιδιού
Ημερομηνία Βαθμός
Βόλος, Ελλάδα
1 κριτική
“Εξαιρετική σχέση ποιότητας -τιμής”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 11 Αύγουστος 2011

Τοποθετημένο σε μια απο τις πιο όμορφες μεριές του νησιού(τρομερό το μονοπάτι για την Ψαρού ) ,παραδοσιακό μυκονιάτικο ,με σεβασμό στο περιβάλον του νησιού ,άνετο ,καθαρό με ευγενικούς ανθρώπους και αίσθηση ότι είσαι στο εξοχικό σου .Πάρκινγκ με τηλεκοντρόλ εκεί που οι άλλοι ζορίζονται !!Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

• Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αθήνα, Ελλάδα
“Πολυ ομορφη εκπληξη”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 30 Απρίλιος 2011

Σε μια ευχαριστη τοποθεσια , ομορφο Ξενοδοχειο , πεντακαθαρο και με πολυ καλη εξυπηρετηση. Λογικες τιμες για αυτο που προσφερει.

• Έμεινε στις Απρίλιος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
Λουγκάνο, Ελβετία
Έμπειρος Συντελεστής
27 κριτικές 27 κριτικές
Κριτικές σε 18 πόλεις Κριτικές σε 18 πόλεις
13 χρήσιμες ψήφοι 13 χρήσιμες ψήφοι
“Πολύ καλή ποιότητα-τιμή, κοντά στην παραλία, αναπάντεχα μεγάλο δωμάτιο!”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 30 Σεπτέμβριος 2010

Κάναμε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο για τρεις ενήλικες και δυο παιδιά κάτω των 3 χρονών. Χαρήκαμε πολύ όταν είδαμε ότι θα μείνουμε σε μια σουίτα με δυο οροφους, δυο κρεβατοκάμαρες, δυο μπάνια, ένα σαλόνι, μια κουζίνα και δυο μπαλκόνια! Το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά (ακόμα και για μικρά παιδιά) σε μια τέλεια παραλία, που έχει και ένα υπαίθριο εστιατόριο, ιδανικό για ένα κομψό μήνα του μέλιτος/προτάσεις γάμου. Θέλαμε πολύ να φάμε εκεί αλλά το ταξίδι ήταν μόνο για ένα τριήμερο και είχαμε ήδη κανονίσει το δρομολόγιό μας.

Ταξιδεύαμε λίγο εκτός σεζόν (Σεπτέμβρη) γι' αυτό το εστιατόριο του ξενοδοχείου ήταν κλειστό. Αλλά μας σέρβιραν πρωινό, αν και δεν ήταν και τόσο φοβερό. Αυτό ήταν το μόνο αρνητικό.

Το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό και φιλόξενο. Σίγουρα θα πήγαινα να μείνω ξανά εκεί.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
Κριτικές σε 17 πόλεις Κριτικές σε 17 πόλεις
22 χρήσιμες ψήφοι 22 χρήσιμες ψήφοι
“Τέλεια διαμονή”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 21 Σεπτέμβριος 2010

Θα έδινα 5 αστέρια σε αυτό το ξενοδοχείο αν δεν ήταν ένα δυο πραγματάκια.

1. Αν πάτε αργούτσικα για πρωινό κάποια φαγητά έχουν τελειώσει, όπως το ψωμί και το κρουασάν. 2. Δεν είχαμε αμάξι (δικό μας λάθος) και δεν ήταν εύκολο να περπατάς προς τη στάση του λεωφορείου το βράδυ (αλλά κανένα πρόβλημα τη μέρα από το παραθαλάσσιο μονοπάτι).

Πέρα από αυτό, μας πήρε από το λιμάνι ο Σπύρος που ήταν ο τέλειος οικοδεσπότης, μας έδωσε όλες τις πληροφορίες που θέλαμε για να σχεδιάσουμε το ταξίδι μας.
Το δωμάτιο ήταν καθαρό και φωτεινό (και όλοι οι κοινοί χώροι) και μας έδωσαν αναβάθμιση σε καλύτερο δωμάτιο 5 λεπτά μετά που φτάσαμε χωρίς να το ζητήσουμε καν. Αν και δεν είχε θέα στη θάλασσα, το ξενοδοχείο ήταν ένα λεπτό από την παραλία, και η παραλία μας φάνηκε πιο ωραία από άλλες που είδαμε. Η όλη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου είναι χαλαρή και φιλική. Γενικά μας άρεσε πολύ.

Όταν φεύγαμε ο Σπύρος μας πήγε στο λιμάνι και μας ανέφερε ότι οι U2 είχαν συναυλία στην Αθήνα (που θα πηγαίναμε μετά) και μάλιστα πήρε τηλέφωνο ένα φίλο του για να δει αν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια. Υπήρχαν και πήγαμε στη συναυλία και ήταν αξέχαστη - ευχαριστούμε Σπύρο!

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
Βανκούβερ, Ουάσιγκτον
1 κριτική
“Σας ευχαριστούμε για όλα, σίγουρα θα ξανάρθουμε...”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 19 Σεπτέμβριος 2010

Μείναμε εδώ την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου έως αρχές Σεπτέμβρη. Το δωμάτιό μας ήταν μεγάλο και πολύ άνετο.

Αυτό που έκανε τη διαφορά σε σύγκριση με άλλα ξενοδοχεία ήταν το προσωπικό. Από την πρώτη στιγμή που κάναμε την κράτηση μέχρι τη μέρα που φύγαμε, η εξυπηρέτηση από τη Διεύθυνση (Σπύρος) ήταν φοβερή. Από τη στιγμή που φτάσαμε και σε όλη μας τη διαμονή ο Παύλος στην υποδοχή ήταν πάνω από όλα αυθεντικός ενώ ταυτόχρονα ήταν επαγγελματίας. Η τοποθεσία είναι υπέροχη και αν και η Μύκονος εκείνο το διάστημα είχε πολύ αερα, η παραλία της Ψαρούς (30 μέτρα από το ξενοδοχείο) ήταν φοβερή και δεν είχε καθόλου αέρα. Είναι δίπλα ακριβώς από το εστιατόριο Nammos. Υπέροχο ξενοδοχείο, με ανέσεις και προσωπικό που ξεπερνάνε τις προσδοκίες που έχεις από ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων.

• Έμεινε στις Αύγουστος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία

Οι ταξιδιώτες που είδαν Psarou Garden Hotel, είδαν επίσης

Vencia Hotel
5 5 αστέρων 501 Κριτικές
Μύκονος (Χώρα), Μύκονος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d529731?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Mykonos Grand Hotel & Resort
4,5 5 αστέρων 462 Κριτικές
Άγιος Ιωάννης, Μύκονος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d250648?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
En Lefko Prive Suites
5 5 αστέρων 39 Κριτικές
Ορνός, Μύκονος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d647809?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 2 ξενοδοχείων στην περιοχή Ψαρού, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Psarou Garden Hotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Psarou Garden Hotel

Ψαρού 84600, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 52 € - 175 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Psarou Garden Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Psarou Garden Hotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών