Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Elysium Resort & Spa: Κριτικές Ταξιδιωτών

5.0 από 5
Ammoudes Koskinou, Καλλιθέα 851 00, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Προσφορές & Ανακοινώσεις
Έκπτωση 15 % στην τιμή δωματίου
Elysium Resort & Spa
4.5 5 αστέρων 215 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

215 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Πολύ καλό(13)
  • Πτέρυγα Ελίτ Κλαμπ(12)
  • Ρόδος (Χώρα)(8)
  • Περιοχή πισίνας(7)
  • Εστιατόριο Noble(5)
  • Τελευταίος όροφος(4)
  • Υπερβολικά μεγάλος αριθμός(4)
  • Επέτειος γάμου(3)
  • Αστέρων ξενοδοχείο(3)
  • Αναψυκτικά(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (47) | Ζευγάρια (134) | Επιχειρηματίες (2)
Ημερομηνία Βαθμός
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Συντελεστής
19 κριτικές 19 κριτικές
Κριτικές σε 9 πόλεις Κριτικές σε 9 πόλεις
8 χρήσιμες ψήφοι 8 χρήσιμες ψήφοι
“ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 25 Δεκέμβριος 2011

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό καινούργιο ξενοδοχείο.Είναι χτισμένο πάνω στη θάλασσα.Πολύ κοντα στη πόλη της Ρόδου.Τα δωμάτια με τέλεια επίπλωση και θεα.Τα εστιατόρια και τα μπαρ 5 αστέρων.Το προσωπικό εξυπηρετικό και ευγενικό.Το μόνο αρνητικό η καθαριότητα των δωματίων.Ενημέρωσα τους υπέυθυνους και απολογήθηκαν πως συνέβη κατ εξαίρεση γιατί υπήρχε μεγάλος όγκος αφίξεων και αναχωρήσεων. Το προτείνω χωρίς δέυτερη σκέψη.Επιλογή που θα σας ανταμείψει.

• Έμεινε στις Ιούνιος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 3 5 αστέρων Καθαριότητα
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
1 κριτική
“Καθαρό , καινούργιο και πολυτελές”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Οκτώβριος 2011

'Εμεινα δυο βράδια και σίγουρα θα ξαναπάω !! Το δωμάτιο ήταν καθαρό , το κρεβάτι ορθοπεδικό ,το μπάνιο λουξ !!! Σίγουρα θα ξαναπάμε !!! best value for price !!!

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 5 5 αστέρων Καθαριότητα
ΑΘΗΝΑ
1 κριτική
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“Δυσαρεστη εκπληξη!”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Σεπτέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Επελεξα το ξενοδοχειο για δευτερη συνεχομενη χρονια,αλλα δυστυχως προς μεγαλη μου εκπληξη αποδειχτηκε λανθασμενη επιλογη.Και εξηγω αφου πρωτα αναφερθω στα καλα σημεια του.Το δωματιο που εμεινα ηταν ευρυχωρο με ωραια θεα,καθαρο και φετος ειχε τοποθετηθει απλωστρα στο μπαλκονι.Το κεντρικο κτιριο αρκετα καλο αλλα τα αλλα δυο ειναι σαν πολυκατοικιες.Καλη η απογευματινη καθαριοτητα πολυ καλη πινελια.Ας αναφερω ομως και τα ασχημα,τα οποια δεν υπηρχαν περσι.Κατα την αφιξη μου στο ξενοδοχειο δεν υπηρχε κανεις να μεταφερει τις αποσκευες μου στο δωματιο τις οποιες μετεφερα μονος μου,το τηλεχειριστηριο ειχε προβλημα και οταν απευθυνθηκα στην υποδοχη μου ειπαν οτι θελει καποιον κωδικο.Ο τεχνικος ηρθε μετα απο δυο ημερες να το φτιαξει,μια δουλεια 5 δευτερολεπτων.Να αναφερω οτι η τιμη εχει αυξηθει σε σχεση με περσι κατα 20 ευρω.Οι παντοφλες ηταν σαν τσιγαροχαρτα και τα καλλυντικα χαμηλοτερης ποιοτητας απο τα περσινα.Κατα τον καθαρισμο του δωματιου τις πρωτες ημερες δεν μου αφηναν πετσετα χειρος,τα ελληνικα καναλια δεν λειτουργουσαν ολα,μονο δυο λειτουργουσαν.Αφου εστειλα mail και συναντηθηκα με εναν manager του ξενοδοχειου μου αλλαξαν παντοφλες και καλλυντικα καλυτερης ποιοτητας,η βλαβη ομως οπως μου ειπαν οτι υπηρχε στα τηλεοπτικα καναλια δεν διορθωθηκε ποτε.Την πρωτη μερα στο πρωινο με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.Οταν ζητησα να πιω κρυο καφε με ενημερωσαν οτι εχει εξτρα χρεωση κατι το οποιο δεν ισχυε περσι.Το σερβις κατα το πρωινο και το βραδυνο ηταν αργο,οχι με υπαιτιοτητα των υπαλληλων,οι οποιοι ετρεχαν συνεχως,αλλα προφανως δεν επαρκουσαν,με συνεπεια την τελευταια βραδια να μη μου σερβιρουν ποτε το κυριως πιατο.Υπηρχε ενας εκνευρισμος μεταξυ των υπαλληλων στο εστιατοριο μονιμα και τσακωμοι και καθολου οργανωση μεταξυ τους.Επισης η ποικιλια των φαγητων και γλυκων φετος ηταν λιγοτερη απο περσι,αλλα καλης ποιοτητας.Παραπονεθηκα για το συμβαν με το κυριως πιατο στην υποδοχη και εστειλα και δευτερο mail αλλα μεχρι στιγμης δεν μου εχει απαντησει κανεις υπευθυνος απο το ξενοδοχειο.Στην πισινα του ξενοδοχειου δεν λειτουργουσε φετος ουτε το μανιταρι ουτε ενας εκτοξευτηρας νερου.Πραγματικα κριμα για ενα τετοιο ξενοδοχειο.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 2 5 αστέρων Αξία
    • 2 5 αστέρων Υπηρεσία
Χαλκίδα, Ελλάδα
Συντελεστής
13 κριτικές 13 κριτικές
Κριτικές σε 11 πόλεις Κριτικές σε 11 πόλεις
5 χρήσιμες ψήφοι 5 χρήσιμες ψήφοι
“ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 22 Αύγουστος 2011

Ήταν η δεύτερη επίσκεψή μας στο ξενοδοχείο και σίγουρα θα υπάρξει και τρίτη! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων ακριβώς πάνω στη θάλασσα. Όταν φτάσαμε μας υποδέχθηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο κι ένα ποτήρι σαμπάνια. Ζητήσαμε αλλαγή δωματίου από τον 7ο σε χαμηλότερο όροφο και μας εξυπηρέτησαν αμέσως παρόλο που υπήρχαν λίγα διαθέσιμα δωμάτια. Κανόνισαν ακόμη και να μας φέρνουν καθημερινά εφημερίδες και περιοδικά που δεν υπήρχαν στο mini shop του ξενοδοχείου! Το δωμάτιο ήταν πολύ όμορφο και ευρύχωρο, με καταπληκτικό μπάνιο, άνετο κρεβάτι, μεγάλη ντουλάπα και φυσικά θέα θάλασσα. Μεγάλο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι η άμεση πρόσβαση στην παραλία με τα καθαρά νερά και το ψιλό βότσαλο. Άνετες ξαπλώστρες, δωρεάν πετσέτες, οργανωμένο beach bar, ντουζιέρες, αποδυτήρια, γενικά ότι χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη θάλασσα. Πολύ καλή και η πισίνα. Το μεσημέρι λειτουργούσε το εστιατόριο fresh με αρκετά καλό menu και πολύ νόστιμα πιάτα. Το πρωινό ήταν εντυπωσιακό όπως αρμόζει σε ένα 5στερο ξενοδοχείο. Δεν δοκιμάσαμε τον βραδινό μπουφέ και το εστιατόριο noble καθώς υπήρχε dress code το οποίο σεβαστήκαμε αν και στις διακοπές μας θα θέλαμε μια μεγαλύτερη αίσθηση χαλαρότητας. Αν πρέπει να σημειώσω κάτι αρνητικό, αυτό θα ήταν η ελλιπής καθαριότητα στις τουαλέτες της παραλίας και το μη καθημερινό σκούπισμα στα δωμάτια. Αυτό που μας ικανοποίησε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι ενώ το ξενοδοχείο είχε πολύ κόσμο, δεν σε έπνιγε, δεν σου έδινε την αίσθηση του συνωστισμού και όλα κυλούσαν ομαλά χωρίς καθυστερήσεις και αναστάτωση. Πολύ φιλικό το προσωπικό σε όλα τα τμήματα που επισκεφτήκαμε, ιδιαίτερη μνεία για τον Μιχάλη στο beach bar και την κα Άνα στο τμήμα κρατήσεων. Εντυπωσιακό και το Spa. Προνομιακή η θέση του περίπου 10 λεπτά από την παλιά πόλη της Ρόδου. Γενικά πρόκειται για ένα ξενοδοχείο - στολίδι για το νησί της Ρόδου το οποίο και θα επισκεφτούμε πάλι με την πρώτη ευκαιρία!

• Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
Αθήνα, Ελλάδα
Νέος Σχολιαστής
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
“Ιδανικό για ήρεμες πολυτελείς οικογενειακες διακοπές”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Αύγουστος 2011

Κριτήριο επιλογής μας ήταν οι δυνατότητες ικανοποίησης των πέντε μελών (!) της οικογενείας μας (γιαγιά, ζευγάρι 50αρηδων , αγόρι 23 φοιτητής, κορίτσι 20 φοιτήτρια) για ήρεμες πολυτελείς καλοκαιρινές διακοπές. Μας ενθουσίασε η γειτνίαση με την πόλη της Ρόδου, η πάντα γαλήνια και πεντακάθαρη θάλασσα, παρά τα μελτέμια, η ακτή που οι ομπρέλες του ξενοδοχείου σεβόντουσαν υποδειγματικά, η καλόγουστη και ευχάριστη διακόσμηση όλων των χώρων του ξενοδοχείου, τα ευρύχωρα και εξαιρετικής αισθητικής δωμάτια, τα επιλεγμένα εδέσματα του πρωινού μπουφέ και όλων των μπαρ και εστιατόριων και το ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο προσωπικό. Συνιστούμε, αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, το Elite Club για κάποια σημαντικά (για μας) προνόμια.
Πιάνο στο βραδινό μπαρ και στο γκουρμέ εστιατόριο, που μάλλον ήταν λιγάκι ...υπερβολικό στην προσπάθεια εντυπωσιασμού. Τεράστια πισίνα με κεντρικό μπαράκι. Ιδανικός προσανατολισμός. Θέα από παντού. Γωνιές για απομόνωση. Μέτριο γυμναστήριο. Ανύπαρκτες δραστηριότητες. Δεν έχουμε άποψη για το SPA. Pεσεψιόν και κονσιέρζ υψηλών απαιτήσεων.
Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!!!!

Συμβουλή: Τα απλά δωμάτια του Elite. Όλα θέα θάλασσα, σκιερά ευρύχωρα και πολυτελή
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Καθαριότητα

Οι ταξιδιώτες που είδαν Elysium Resort & Spa, είδαν επίσης

Rodos Palladium
4,5 5 αστέρων 332 Κριτικές
Καλλιθέα, Ρόδος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d292353?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
La Marquise Luxury Resort Complex
4 5 αστέρων 254 Κριτικές
Καλλιθέα, Ρόδος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1534887?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Melenos Lindos Hotel
5 5 αστέρων 154 Κριτικές
Λίνδος, Ρόδος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d590042?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 13 ξενοδοχείων στην περιοχή Καλλιθέα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Elysium Resort & Spa: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Elysium Resort & Spa

• Elysium Hotel Kalithea
Διεύθυνση: Ammoudes Koskinou, Καλλιθέα 851 00, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 95 € - 219 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Elysium Resort & Spa, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Elysium Resort & Spa
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών