Το Gelato στο Il Golosone είναι πολύ καλό - καλή επιλογή από γεύσεις, μεγάλη γεύση και συνέπεια, που εξυπηρετούν το μέγεθος και τις τιμές κατά μέσο όρο για το Cinque Terre.
Το Gelato στο Il Golosone είναι πολύ καλό - καλή επιλογή από γεύσεις, μεγάλη γεύση και συνέπεια, που εξυπηρετούν το μέγεθος και τις τιμές κατά μέσο όρο για το Cinque Terre.
Καθημερινά είχαμε ένα gelerto από εδώ ακριβώς στη γωνία του δρόμου που μείναμε. Κάθε γεύση και άφθονη ποικιλία. Τα σφαιρίδια είναι επίσης ένα καλό μέγεθος. Επίσης δοκιμάσαμε τα ομελέτα και το μπέικον υπέροχο! Θα πρέπει να έρχονται με ψωμί ή roll αυτό μόνο κάτω πλευρά.
Βρίσκεται στη Via Roma και εύκολο pop και έξω. Καθίστε έξω στο πάγκο. Ο σύντροφος του ταξιδιού βρισκόταν στην Ιταλία για περισσότερο από μία εβδομάδα και παρόλα αυτά είχε gelato. την πήρε αγκιστρωμένη!
Silky, λείο, τέλειο! Αυτή είναι η πραγματική αντιμετώπιση χωρίς υπερχρωματισμένες γεύσεις. Αυτό το gelato παίρνει το κέικ, και είναι μακράν το καλύτερο gelato που είχαμε στην Ιταλία. Θα έρθει πίσω μόνο για αυτό το gelato!
Το Gelateria βρίσκεται κοντά στο κεντρικό λιμάνι και την πλατεία και το Monterosso είναι η μεγαλύτερη πόλη των πόλεων του Cinque Terre Είχα το limoncello gelato το οποίο ήταν πολύ ήπιο σε γεύση σε σύγκριση με αυτό που δοκιμάστηκε στο Venchi και το Dondoly στο...δρόμο Gimignano που κέρδισε το καλύτερο gelato στον κόσμο. . έτσι τα πρότυπα σύγκρισης ήταν υψηλά!Περισσότερα
Στην κύρια λωρίδα οι επιλογές ήταν φανταστικές και η αξία για τα χρήματα ήταν μεγάλη Θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε
Ρωτήστε για αυτό το πιάτο. Είδαμε τους ανθρώπους μπροστά από εμάς να το παραγγέλνουμε και να το παραγγείλουμε. Έρχεται με φορτία φρέσκων φρούτων με 1 - 2 κουταλιές ζελατίνης και τελειώνει με ένα μπισκότο βάφλας. Yummy! !
Μας είπαν ένας ντόπιος ότι αυτή ήταν η καλύτερη Geleteria στο Monterosso. Πολύ καλό gelato και γρήγορη εξυπηρέτηση.
Είναι σαφές ότι ο χώρος αυτός (2 θέσεις και μερικές φορές καλάθι) έχει το πιο φρέσκο και πιο νόστιμο gelato σε όλη την περιοχή Cinque Terre!
Το αγαπημένο μας gelaterie στο Monterosso! Κατασκευάστηκε σε εγκαταστάσεις, ήταν πλούσιο και κρεμώδες. Το φιστίκι ήταν πολύ καλό, αλλά μας άρεσε και το αμύγδαλο.